Cu ce lucrăm

02 August 2017 / By IVP Design

Mimaki UJF-3042FX

Este un printer de mare dimensiune, care tipăreşte şi decupează la o rezoluţie de 1440 dpi, o gamă variată de materiale cu lăţime maximă de 160 cm. CIV 30 foloseste noua tehnologie de tipărire cu alb, astfel materialele pe care se imprimă, pot fi colorate în masă sau transparente.

Gravograph MP40G

Gravator mecanic, ideal pentru gravura unor obiecte din metal sau sticlă. Se pot inscripţiona unelte şi scule metalice, tacâmuri din inox, diferite ustensile destinate uzului casnic, pahare din metal sau sticlă, etc.

Micro Meta 20w Fiber Laser Marking Machine.

Gravator laser cu axă Z programabilă, Micro Meta 20w este unul dintre cele mai bune sisteme de pe piață. Panoul de acces adaugă confort și reduce timpul de procesare.

Spatiul de lucru al incintei de siguranță este generos, în special având în vedere dimensiune acestui aparat, iar cu acces la 180 grade cei mai mulți utilizatori găsesc µMeta confortabil să lucreze pentru perioade lungi de timp. µMeta este conceput  pentru a salva spatiu si economisi energie, este produs din materiale reciclabile.

PLS6.150D & VLS2.30

Gravatoare laser, pretabile pentru gravură şi tăiere de materiale plastice, metalice, cauciuc, lemn, hârtie sau carton. Cu ajutorul lor se inscripţionează o gama variată de ştampile, insigne, plăci diverse – prezentare firmă, plachete, blanchete, sigle inscripţionate, signalistică hotelieră şi industrială, obiecte promoţionale: brichete, pixuri, brelocuri, etc.

EPSON SureColor F2000

O imprimantă „direct-to-garment” (direct pe îmbrăcăminte) perfectă pentru imprimarea pe tricouri.

Foloseşte cea mai bună combinaţie de cerneluri CMYK  şi cerneală albă, cu lichid pentru tratare prealabilă. Cerneala este certificată ca fiind sigură pentru imprimarea pe textile pentru adulţi şi copii, inclusiv nou-născuţi.

Aceste sunt doar câteva dintre mașinile și aparatele pe care noi le folosim la IVP Design, vom reveni cu alte articole ce vor explica în amănunt cum funcționează fiecare mașina în parte și noutăți din domeniul acesta în care noi activăm cu success de peste 12 ani și ne facem clienții fericiți.

Tags
Leave a Comment

*Please complete all fields correctly