Importanța cărților de vizită în era digitală

07 August 2017 / By IVP Design

Într-o eră în care tehnologia este vitală în reprezentarea unei afaceri, oare cărțile de vizită pot concura eficient cu noile metode de îndosariere și transmitere a datelor de contact?

Schimbul de informații prin intermediul carților de vizită a avut dintotdeauna un rol esențial în stabilirea legăturilor profesionale. Tendința de tehnologizare excesivă nu reprezintă un trend ce trebuie urmat și în domeniul cărților de vizită, întrucât acestea oferă siguranță, confort și, nu un ultimul rând, asigură un prim contact între doi parteneri, contact ce poate fi definitoriu pentru relația profesională stabilită.

Un alt atuu al cărților de vizită este că vorbesc de la sine despre standardele practicate și asumate de dumneavoastră. Calitatea informației, felul în care aceasta se prezintă și profesionalismul insuflat de acestea, garantează succesul sau insuccesul dumneavoastră și al afacerii dumneavoastră. Într-o eră în care promovarea primează, alegeți să va prezentați afacerea la cele mai inalte standarde, pentru a oferi credibilitate.

O carte de vizită este eficientă atunci când este în armonie cu mesajul transmis, când fonturile, textul, informațiile sunt alese personalizat, pentru a inspira profesionalism si pentru a susține informational primul dumneavoastră contact cu o altă firmă sau persoană.

Modul în care vă prezentați este mai important decât produsele sau serviciile oferite de dumneavoastră, în primă instanță. Asigurați-vă ca prima șansă este valorificată la maxim prin utilizarea cărtilor de vizită ce se pliază pe nevoile dumneavoastră.

Creați un brand profesionist și remarcabil cu ajutorul cărții dumneavoastră de vizită pentru a câștiga încrederea clienților și a partenerilor de afaceri.

Noi, cei de la IVP Design, vă stăm la dispoziție cu materialele, tehnologia și personalul pregătit, pentru a vă ajuta în crearea brandului sau reînnoirea brandului. Dumneavoastră veniți cu inițiativa iar noi adăugăm o cărămidă succesului afacerii. Nu ezitați să luați ce meritați și valorificați ceea ce lucrați!

echipa IVP Design
Leave a Comment

*Please complete all fields correctly