Magazinele IVP

ivp design

IVP Design este membra a grupului de firme IVP, care s-a dezvoltat incepand de la o mica firma si ajungand un cunoscut brand national. Serviciile oferite de IVP Design sunt in special destinate imbunatatirii imaginii companiilor sau firmelor, fie ele mari sau mici, sau a construirii de brand personal.
 
IVP Design produce si comercializeaza materiale publicitare, materiale promotionale personalizate, obiecte si articole vestimentare personalizate.

O companie foarte prietenoasă și profesionistă! A fost cea mai bună decizie să aleg IVP Design pentru serviciile de branding și printing. IVP Design este un exemplu excelent în ceea ce privește modul în care ar trebui să se facă afacerile. Calitate profesională la prețuri rezonabile, rapizi, flexibili. Ce pot sa spun? Dacă nu faceți afaceri cu IVP Design, ar trebui!

Paul Andreescu – Business Analyst

Unul dintre partenerii la care mereu apelez cu încredere sunt cei de la IVP Design. Eu colaborez cu ei în special în materie de materiale printate, Roll-Up-uri cărți, reviste, tot ceea ce ține de print, mai nou s-au specializat pe branding și am văzut persoane pe care le cunosc si au apelat la serviciile lor și au niște rezultate extrem de bune. Vă recomand cu încredere să apelați la serviciile celor de la IVP Design, se mișcă foarte repede au niște designeri foarte buni, sunt foarte creativi. Așa că, dacă aveți nevoie de branding, de materiale promoționale, cadouri, imprimeuri, apelați cu încredere la IVP Design, au soluția potrivită pentru toată lumea.

Ovidiu Oltean - Professional Public Speaker

Las acest testimonial în semn de mulțumire pentru echipa IVP Design. Mă bucur în cele din urmă că m-ați convins să accept și o variantă de design al proiectului meu și recunosc că interpretarea graficienilor dvs. a fost mult mai bună – calitativ și artistic – decât cea cu care aș fi vrut să mă prezint eu. Mulțumesc. Sunteți profesioniștii de care avem nevoie!

Alexandru Portigă – Business Developer

în spatele ivp

Ne adaptăm cerințelor, învățăm constant pentru ca principalul target să fie atins: zâmbete pe fața clienților. Jobul nostru e de a face clienții fericiți prin performanță.Contactează-ne cu încredere
Ildiko VinczeAdministrator
Viorel ProdanAdministrator
manager
Simina TulaiManager
Marian SolomoneanDirector comercial

Articole și noutăți

Fii la curent cu actualizarea serviciilor noastre și află
cele mai noi informații din domeniu!

COLABOREAZĂ CU NOI
ContactCataloage

Intră în contact cu noi!

Materializează-ți ideile de dezvoltare, contactându-ne. Lasă-ne un mesaj si vei avea parte de asistență personalizată!
program magazin ivp design:

Luni – Vineri:  08:30 – 16:30

Ne gasesti pe:

Str. Calea Turzii Nr. 160-162, Cluj Napoca, Jud. Cluj

Sau pe email la:

Suport clienti: ivpclienti@gmail.com

Vanzari corporate: ivp.upcluj@gmail.com

Sesizari si reclamatii: ivpdesigncj@gmail.com

Preluare comenzi telefonice:

Luni – Vineri: 08:30 – 16:30

IVP Trofee: 0773.771.771 sau 0773.774.774
IVP Pens: 0773 772 772
IVP Tablouri: 0773 770 770
IVP Stampile: 0774.079.654