Despre noi

despre noi

Noi suntem o firmă membră a grupului IVP, care s-a dezvoltat începând de la o mică firmă și ajungând un cunoscut brand național. Serviciile oferite de noi sunt în special destinate îmbunătățirii imaginii companiilor sau firmelor, fie ele mici sau mari, sau a construirii unui brand persoanal.

Totodată producem și comercializăm materiale publicitare, materiale promoționale personalizate dar și obiecte și articole vestimentare personalizate.

cine suntem noi?

Oferim servicii de branding pentru companii, dar și servicii de tipărire si design grafic pentru persoane fizice. Suntem mebrii al grupului de firme IVP, care s-a dezvoltat, ajungând un cunoscut brand național.

Echipa noastră este formată din oameni responsabili, profesioniști, care alcătuiesc o structură dinamică, eficientă și mereu atentă la cerințele și nevoile clienților și partenerilor noștri.

Avem servicii de consiliere, iar cu ajutorul lor putem sa-ți oferim o experiență plăcută atunci când vii în magazinul nostru.

cand si unde?

Noi ne-am început început activitatea în anul 2005 devenind pe parcurs una dintre firmele de top în domeniul Design&Print. În decursul a 12 ani de experiență, specializare și modernizare, am reușit să satisfacem cele mai înalte standarde și exigențe. Funcționăm și ca unitate protejată având oferte deosebit de avantajoase pentru firmele care au peste 50 de angajați .

Ne puteți găsi în Cluj-Napoca, Str. Calea Turzii Nr. 160-162, (Winmarkt, Mănăștur, etaj 1)

cu ce ne ocupam?

Noi la IVP Design producem și comercializăm, cadouri personalizate, materiale publicitare, stampile, tablouri canvas și multicanvas, tapet personalizat, stickere decorative, pixuri și stilouri personalizate, cupe, trofee și medalii personalizate, produse, materiale și ustensile profesionale de curățenie.

De ce noi?

IVP Design înseamnă totodată servicii de calitate ce însoțesc și completează achizițiile pe care clienții le fac în magazinele noastre. Ne recomandă calitatea superioară a serviciilor noastre, respectul pentru client și pentru nevoile acestuia.

Ce beneficii vă oferă Grupul IVP?

  1. Îți  oferim simulare grafică.
  2. Facem oferta în maximum 48 de ore de la primirea comenzii.
  3. Îți livrăm la timp..

O companie foarte prietenoasă și profesionistă! A fost cea mai bună decizie să aleg IVP Design pentru serviciile de branding și printing. IVP Design este un exemplu excelent în ceea ce privește modul în care ar trebui să se facă afacerile. Calitate profesională la prețuri rezonabile, rapizi, flexibili. Ce pot sa spun? Dacă nu faceți afaceri cu IVP Design, ar trebui!

Paul Andreescu – Business Analyst

Unul dintre partenerii la care mereu apelez cu încredere sunt cei de la IVP Design. Eu colaborez cu ei în special în materie de materiale printate, Roll-Up-uri cărți, reviste, tot ceea ce ține de print, mai nou s-au specializat pe branding și am văzut persoane pe care le cunosc si au apelat la serviciile lor și au niște rezultate extrem de bune. Vă recomand cu încredere să apelați la serviciile celor de la IVP Design, se mișcă foarte repede au niște designeri foarte buni, sunt foarte creativi. Așa că, dacă aveți nevoie de branding, de materiale promoționale, cadouri, imprimeuri, apelați cu încredere la IVP Design, au soluția potrivită pentru toată lumea.

Ovidiu Oltean - Professional Public Speaker

Las acest testimonial în semn de mulțumire pentru echipa IVP Design. Mă bucur în cele din urmă că m-ați convins să accept și o variantă de design al proiectului meu și recunosc că interpretarea graficienilor dvs. a fost mult mai bună – calitativ și artistic – decât cea cu care aș fi vrut să mă prezint eu. Mulțumesc. Sunteți profesioniștii de care avem nevoie!

Alexandru Portigă – Business Developer

în spatele ivp

Ne adaptăm cerințelor, învățăm constant pentru ca principalul target să fie atins: zâmbete pe fața clienților. Jobul nostru e de a face clienții fericiți prin performanță.Contactează-ne cu încredere
Ildiko VinczeAdministrator
Viorel ProdanAdministrator
manager
Simina TulaiManager
Marian SolomoneanDirector comercial

Articole și noutăți

Fii la curent cu actualizarea serviciilor noastre și află
cele mai noi informații din domeniu!

COLABOREAZĂ CU NOI
ContactCataloage

Intră în contact cu noi!

Materializează-ți ideile de dezvoltare, contactându-ne. Lasă-ne un mesaj si vei avea parte de asistență personalizată!
program magazin ivp design:

Luni – Vineri:  08:30 – 16:30

NE GASESTI PE:

Calea Turzii Nr. 160-162, Cluj-Napoca

Sau pe email la:

Suport clienti: ivpclienti@gmail.com

Vanzari corporate: ivp.upcluj@gmail.com

Sesizari si reclamatii: ivpdesigncj@gmail.com

Preluare comenzi telefonice:

Luni – Vineri: 08:30 – 16:30

IVP Trofee: 0773.771.771 sau 0773.774.774
IVP Pens: 0773 772 772
IVP Tablouri: 0773 770 770
IVP Stampile: 0774.079.654